Wij zijn Peter en Patrick van der Bent; samen vormen we Carcasions. Een echt familiebedrijf, want Patrick heeft de liefde voor auto’s van vader Peter meegekregen. Per week brengen we veel tijd samen door, op zoek naar de mooiste auto’s in de buurt. Of in Duitsland, want dat ligt natuurlijk niet ver om de hoek!

Carcasions sinds 2017

Ach, vóór 2017 kochten we af en toe eens een auto waarvan we dachten: ‘Die is te mooi om te laten lopen’. Maar dat was puur hobby-matig en die verkochten we dan aan vrienden of familie. Het smaakte naar meer en we besloten daarom met z’n drieën Carcasions op te richten. Zoon/broer Roy was toen ook nog aangehaakt, maar hij richt zich momenteel meer op zijn jonge gezin. Van scratch af aan zijn we begonnen. Van niets hebben we iets gemaakt.

De kracht van Carcasions

Wat wij met z’n tweeën hebben, dat is de wilskracht. We proberen overal een oplossing voor te vinden. We willen bewijzen dat leuke auto’s niet duur hoeven te zijn. Mensen stoppen veel geld in een auto en willen dan ook gewoon tevreden zijn. Wij beseffen dat voor sommige mensen duizend euro heel veel geld is. We proberen dan in een oplossing mee te denken. Als de inkoop goed is en je krijgt goede recensies dan krijgt iedereen wat ie wil.

Je ziet ons Carcasions aanbod veel op Facebook voorbij komen, en dan met name op streekgebonden pagina’s. De mannen van Carcasions zijn geboren en getogen in Dedemsvaart. Onze roots ligt hier. Daardoor gunnen mensen het ons ook. Wij zijn ontzettend blij met alle mond tot mond reclame!

De mannen achter Carcasions

Patrick van der Bent

Patrick van der BentIk werk officieel al 14 jaar in het autovak. De twee anderen laten het technisch beoordelen aan mij over, maar ik vind het klantcontact ook leuk om te doen. Net als de inkoop trouwens. Ik ben een hardwerkend, eerlijk jong en zet mij 100% in voor de zaak. Mijn credo luidt: “Wat je niet weet, dat weet je niet. En wat je weet dat zeg je!”

Peter van der Bent

Ik ben de rustigste van het stel. Dat heeft waarschijnlijk met mijn levenservaring te maken. Mij maak je de kop niet zomaar gek. Ik luister geduldig en ben zeer klantvriendelijk. Dat betekent dat ik voor je door het vuur ga. Ik ben altijd al autogek geweest en heb dan zelf ook de mooiste auto’s gehad. Mijn eerste auto? Dat was een Alfa Sud! Kun je je dat nog herinneren?

Carcasions op zijn best

U merkt het: wij willen het beste voor de klant. We doen er alles aan om u als klant zo tevreden mogelijk te stellen.

Wilt u meer weten over ons? Neem vrijblijvend contact op!