Hoe gaaf is dit? We hebben vanaf vandaag een eigen website: Carcasions.nl! Je vindt er meer informatie over ons, waar we voor staan en wat voor diensten je van Carcasions verwachten mag. Heb je een vraag en/of opmerking? Laat dat vooral even weten via onze contactmogelijkheden.

Carcasions?

Wij zijn Peter, Roy en Patrick van der Bent. Een vader en twee zoons die samen enorm veel passie voor auto’s delen. Zoals dat gaat bij autoliefhebbers: we speurden heel de omgeving af om mooie auto’s tegen te komen. Tja, en soms zat daar een pareltje bij die te mooi is om te laten lopen, maar eigenlijk ook niet helemaal bij onszelf paste. We verkochten af en toe dus ook wel wat aan vrienden en familie.

Als je hobby je werk wordt…

Van het een kwam het ander: we kregen de smaak te pakken en besloten het professioneel aan te pakken. Zo is Carcasions geboren! (lees er meer over op onze Over Ons pagina)

We hebben tegenwoordig een wisselende voorraad auto’s bij ons bedrijf staan. Ons nieuwe aanbod zetten wij direct op Facebook. Je bent welkom om een testrit te komen maken! Mocht je op zoek zijn naar een specifieke auto, dan is ook onze Zoekopdracht interessant: je stuurt ons dan op pad om de allerbeste match voor jou te vinden.

Waarom je voor Carcasions kiest

  • Wij zijn oplossingsgericht;
  • Wij zijn een echt familiebedrijf;
  • Wij bieden auto’s voor een scherpe prijs;
  • Wij zijn RDW erkend (en kunnen overschrijven);
  • Wij zijn ook buiten kantooruren te bezoeken.

Kom gerust eens langs!

Met hartelijke groet,
Peter, Roy en Patrick van der Bent

Zestiende Wijk 31
7701 PR Dedemsvaart