Hoe gaaf is dit? We hebben vanaf vandaag een eigen website: Carcasions.nl! Je vindt er meer informatie over ons, waar we voor staan en wat voor diensten je van Carcasions verwachten mag. Heb je een vraag en/of opmerking? Laat dat vooral even weten via onze contactmogelijkheden.

Carcasions?

Vader en zoons die samen de passie voor auto’s delen zo begon dit avontuur! we speurden heel de omgeving af om mooie auto’s tegen te komen. Tja, en soms zat daar een pareltje bij die te mooi is om te laten lopen, zo kochten wij onze eerste auto’s en zo nu en dan gaven wij schade auto’s een 2e leven en restaureerden we deze tot in nieuwstaat.

Maar dan,.. als hobby je werk word!

Van het één kwam het ander: we kregen de smaak te pakken en besloten het professioneel aan te pakken. Zo is Carcasions geboren! (lees er meer over op onze Over Ons pagina)

We hebben vandaag de dag een wisselende voorraad auto’s bij ons bedrijf staan en zijn gespecialiseerd in Toyota Aygo, Citroen C1 en Peugeot 107 maar ook voor andere merken draaien wij ons hand niet voor om! Je kunt ons ook vinden op social media neem een kijkje en volg ons op: Facebook. Kom langs voor een bezichtiging en een proefrit! Ziet uw auto niet tussen ons aanbod? dan gaan we graag voor je op zoek! Neem contact op bij Zoekopdracht en stuur ons op pad om de allerbeste match voor jou te vinden.

Waarom je voor Carcasions kiest

  • Wij zijn oplossingsgericht;
  • Wij zijn een echt familiebedrijf;
  • Wij bieden auto’s voor een scherpe prijs;
  • Wij zijn RDW erkend;
  • Wij zijn ook buiten kantooruren te bezoeken.

Kom gerust eens langs!

Met hartelijke groet,
Peter, Roy en Patrick van der Bent

Zestiende Wijk 31
7701 PR Dedemsvaart